Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Mięso połącz z jajkami, bułką tartą i cebulą.
Dopraw Przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY, pieprzem i musztardą. Dokładnie wyrób.
Jajka ugotuj na twardo.
Jajko obierz. Masę mięsną uformuj w prostokąt, rozłóż wzdłuż jajka i zwiń w rulon.
Naczynie do zapiekania posmaruj tłuszczem i przełóż mięso.
Piekarnik rozgrzej do 200°C. Wstaw mięso. Piecz 60 minut.
Mięso podaj na zimno z Sosem chrzanowym WINIARY.